Cafeteria i Obrador

Qui som

Des de fa més de 10 anys, treballem cada dia per oferir-vos un espai on gaudir dels nostres productes fets a mà amb farina d’espelta acabats de fornejar.

Tot elaborat al nostre obrador i des de primera hora del matí t’oferim brioixeria, entrepans, pizzes, batuts, smoothies, sucs naturals. A l’hora de dinar amb un restaurant ens convertim amb una cuina vegana, vegetariana i tradicional amb aliments ecològics i de proximitat de primera qualitat.

L’obrador i el nostre afan per millorar productes i serveis, ens permet augmentar l’oferta, oferir al client un ventall de possibilitats com servir fora de les nostres instal·lacions per tota mena d’esdeveniments amb o sense servei de cambres i tastar la nostra cuina.

També T’ho portem a casa, aquest nou servei que va néixer per poder servir als nostres clients a domicili, a la oficina, etc., i en caps de setmana, amb una carta ampliada on trobaràs els nostres plats vegetarians i vegans, i no ens oblidem que també disposem d’una línia de productes de brioixeria artesana típica de les Terres de l’Ebre.